Menu

JUNI: DBU Fodboldskole

Igen i sommeren 2017 er der fodboldskole i Nykøbing Mors. MorsØ FC er for første gang vært for DBUs fodboldskole,  i uge 26 - i første uge af skolernes sommerferie - og i de vante omgivelser på det hyggelige Nykøbing Stadion.

I 2017 er det 25. gang, at bolden ruller på DBU’s Fodboldskole – men det er ikke det eneste jubilæum for dansk fodbold. Til sommer er det nemlig 25-års jubilæum for Danmarks EM-triumf i 1992. De to milepæle for dansk fodbold skal naturligvis fejres, og vi kommer til at kaste masser af EM-glans over fodboldskoleugerne.
Når det kommer til træningsøvelserne på grønsværen, skal du som deltager på DBU's Fodboldskole i 2017 gøre dig klar på at blive trænet op i alle de kendte detaljer fra den episke slutrunde fra 1992. Det betyder træningsøvelser fokuseret på alle Danmarks kampe til slutrunden mod England, Sverige, Frankrig, Holland og Tyskland. Der skal trænes alt lige fra driblinger og vendinger til finter og afslutninger, og ikke mindst evnen til at tage det perfekte straffespark og øve den ultimative jubelscene. 
 
DBU’s Fodboldskole er som altid for alle uanset niveau, og det vigtigste er at alle har det sjovt med nye og gamle venner. 

Klik HER for tilmelding

 

 - OG EN MASSE NYE VENNER !! :-)