Menu

Fornemt besøg på Nykøbing Stadion!

image
23. september 2016 kl. 20:27

MorsØ FC U19 drenge har denne sæson haft en flot sæson i DBU Jylland pokaltueneringen. Således var holdet nået til turneringens 3. runde, hvor ingen andre end selveste FC Midtjylland U19 Liga kom på besøg på Nykøbing Stadion.

Drengene havde i 2. runde af turneringen taget en flot skalp i form af topholdet i U19 Vest - Skive IK, som blev besejret med 2-1 i en medrivende kamp på Lødderup Stadion.

Denne gang var det dog FC Midtjylland som var modstanderen, og selvom drengene kæmpede det bedste de havde lært for den blåstribede trøje, så var de oppe imod overmagten, så kampens resultat 8-0 kunne der ikke indvendes det store imod.

Alt i alt var det dog en stor oplevelse for drengene. Det er ikke hver dag, at man får lov til at måle sig med de bedste i Danmark, FCM er faktisk nuværende forsvarende danske mestre i U19 Ligaen. Men samtidig var det også en stor oplevelse for MorsØ FC, at byde FCM velkommen på Nykøbing Stadion - i øvrigt i en rigtig flot kulisse med over 300 tilskuere, heriblandt mange børne og ungdomsspillere i MorsØ FC.

Tak for opbakningen alle sammen!