Menu

S1 Herrer: Sejr mod Vestthy - 11. i træk.

image
01. november 2017 kl. 09:48

FS Vestthy -MorsØ FC 1-2

Lørdag føjede Morsø FC endnu en kamp til den i forvejen imponerende række med fuld gevinst, da de sendte tidligere NIF- og Morsø FC-træner Thorbjørn Larsen og FS Vestthy nærmere nedrykning til serie 2.

- Der var rimeligt styr på det. Allerede fra kampens start satte vi os på tingene, fortæller MFC-træner Heinrich Olesen.

Føringen kom midt i første halvleg, da Morten Christensen med et køligt venstreben scorede fra kanten af feltet, og herefter kontrollerede morsingboerne resten af første halvleg.

- I pausen snakkede vi om, at vi skulle fortsætte - så ville de nok gå døde. Men det gjorde de faktisk ikke. De kæmpede til sidste fløjt, anerkender Heinrich Olesen.

Midt i anden halvleg blev kampen dog afgjort - og igen på et skud udefra af Morten Christensen, da han sendte bolden i det lange hjørne til 2-0.

Selv om Morsø FC ikke var helt i samme gear som i tidligere kampe, kom sejren herefter aldrig i fare. Lidt spænding kom der dog til sidst - efter at thyboerne var blevet reduceret til 10 mand, da en af hjemmeholdets folk så rødt kort for at kaste bolden mod dommeren.

Går efter 13 sejre

Det forhindrede ikke en holdkammerat i straks efter at tordne bolden i mål til slutresultatet 1-2 - og dermed gik MFC-målmand Mads Søndergaard glip af chancen for at kunne tangere Steffen Sindings rekord med flest gange rent mål i samme halvsæson.

En anden rekord, der tilsyneladende også må vente til foråret med at blive forløst, er Henrik Markussens målrekord. Efter tre målløse kampe i træk er han stadig to fra at nå de magiske 158 scoringer for øens førende fodboldhold.

- Han skal nok nå den rekord, det er jeg ikke i tvivl om, lyder det fra Heinrich Olesen, der også gerne udbygger sit holds rekordstime til 12 sejre i træk, når sæsonen slutter hjemme mod Ringkøbing på søndag.

- Det kunne være lidt blæret at gå igennem en sæson med 13 sejre, siger han.

Pausestilling: 0-1

Mål: 0-1: Morten Christensen (20). 0-2: Morten Christensen (70). 1-2 (89).