Menu

Klubtøj

MorsØ FC har indgået en 4-årig tøjaftale med Intersport Nykøbing Mors og Adidas. Aftalen er helt speciel i og med at alle medlemmer ved tilmelding i klubben og hvert år får sit helt eget spillesæt med navn og nummer.

En sådan aftale kræver et tæt samarbejde med med vores tøjleverandører, og derfor er vi også stolte af at have indledt samarbejde med Øens største og bedste Sportsbutik Intersport Nykøbing Mors og et internationalt anerkendt og meget moderigtig sportsbrand i Adidas.

Vi ses frem til et rigtig spændende samarbejde.

 

Som noget nyt har Intersport Nykøbing Mors oprettet en webshop udelukkende til medlemmer af MorsØ FC. Nedenstående logo, Nordjysk Sport/Intersport, er således et link til denne webshop. Alle medlemmer af MorsØ FC får ved tilmelding i klubben sit eget password til webshoppen, og dermed adgang til superbilligt klubtøj og fodboldudstyr samt unikke tilbud kun til medlemmer af MorsØ FC.

Man kan naturligvis også henvende sig i butikken og købe ovenstående, men medlemstilbud kan muligvis kun være tilgængelige på webshoppen.

 

Vi opfordrer derfor alle vores medlemmer til at bruge webshoppen og støtte vores tøjleverandør og samarbejdspartner - Intersport Nykøbing Mors