Menu

MEDLEMSSKAB

Morsø FC byder velkommen til nye spillere! Vi har hold for drenge og piger, mænd og kvinder, så vi har sikkert også et hold til dig! 

Hvis du ønsker yderligere info omkring træningstider, trænere mv. så gå ind på de forskellige holdsider i menulinjen i toppen. 

Det er vigtigt for os at understrege at det ikke er kontingentet der skal afholde børn og unge fra at spille fodbold i MorsØ FC, så hvis økonomi er et problem kan du/I kontakte kontoret og så forsøger vi at finde en løsning i form af afdragsordning.

Herudover kan der fra Morsø Kommune (via skolen, sagsbehandler, sundhedsplejerske) søges om fritidspas der gælder for et kalenderår ad gangen. Fritidspasset skal afleveres til klubben.

Læs mere om dette på Morsø Ungdomsskoles hjemmeside her.

 

For at spille fodbold i MorsØ FC skal man først indmeldes (gælder nye spillere) og derefter betale kontingent. Nye spillere kan selvfølgelig træne med et par gange inden man indmelder sig i klubben. Kontingentbetalingen i MorsØ FC inkluderer et personligt Adidas spillersæt, dette gælder spillere i årgang U5 til U17. Derudover også spillere tilmeldt U.H. Fodbold.

Man modtager 1 sæt årligt, det bestilles hvert år til sommerferien hvor der arrangeres bestillingsdage i klubhuset. Er man ikke indmeldt eller har betalt sit kontingent, er spilleren ikke spilleberettiget i MorsØ FC, og træneren får besked om ikke at udtage spilleren til kamp, før betaling af kontingent er sket.

Når man er indmeldt og har betalt 1. gang vil efterfølgende opkrævninger af kontingent blive udsendt pr. mail med link til DIBS betalingsside. Der kan betales med Visa/Dankort og Mastercard. Oplysninger er krypteret gennem DIBS og er derfor sikker at bruge. HUSK at læse betingelserne nederst på betalingssiden.