Menu

Medlemsskab

Velkommen til MorsØ FC – Her kan du melde dig ind i klubben!

Indmeldelse
Du indmelder dig eller dit barn i den korrekte afdeling/årgang, hvorefter vi aktiverer din indmeldelse. Er man ikke registreret som betalende medlem, kan man ikke tilføjes på holdkort og dermed heller ikke spille kampe. 

Hvis du ønsker yderligere info omkring træningstider, trænere mv. så gå ind på de forskellige holdsider i menulinjen i toppen. 

Betaling/kontingent
Ved indmeldelse opkræves beløbet med det samme. Når du betaler tilmeldes betalingskortet samtidig til automatisk kontingentopkrævning. Det betyder, at kontingentet fremover automatisk trækkes på det valgte kort. Der kan anvendes VISA/Dankort og Mastercard.

Du modtager en mail nogle dage før kontingentet trækkes på betalingskortet. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mailadresse. Du kan rette det på mit.dbu.dk eller i DBU Fodbold app'en.

Fra 2024 ændres kontingentbetalingen således at U5-U17 samt Old Boys/veteraner betaler kontingent én gang årligt i august. En sæson går fra ca 1. august til 1. Juli..
U19, Herresenior og Kvindesenior betaler kontingent halvårligt i hhv. februar og august.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke penge fra dit kort. Udmeldelse sker via mail til Morsoefc@gmail.com

Hvis du har fået nyt betalingskort siden sidste opkrævning, modtager du en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk kontingentopkrævning.

Er det sikkert?
Ja, betalingerne behandles fortroligt og sikkert af QuickPay, der står bag betalingsløsningen. Hverken MorsØ FC eller DBU modtager dine kortoplysninger.

Kan jeg undgå automatisk kontingentopkrævning?
Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via automatisk kontingentopkrævning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Det er vigtigt for os at understrege at det ikke er kontingentet der skal afholde børn og unge fra at spille fodbold i MorsØ FC, så hvis økonomi er et problem kan du/I kontakte os på mail og så forsøger vi at finde en løsning..

Her er bla. mulighed for at søge fripas fra Morsø Kommune eller få tilskud fra DGI

Læs mere om dette på Morsø Ungdomsskoles hjemmeside her.

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte Formand Morten Overgaard (morsoefc@gmail.com)  hvis du har spørgsmål.

 

Luk