Menu

MEDLEMSSKAB

Morsø FC byder velkommen til nye spillere! Vi har hold for drenge og piger, mænd og kvinder, så vi har sikkert også et hold til dig! 

Hvis du ønsker yderligere info omkring træningstider, trænere mv. så gå ind på de forskellige holdsider i menulinjen i toppen. 

Det er vigtigt for os at understrege at det ikke er kontingentet der skal afholde børn og unge fra at spille fodbold i MorsØ FC, så hvis økonomi er et problem kan du/I kontakte kontoret og så forsøger vi at finde en løsning i form af afdragsordning.

Herudover kan der fra Morsø Kommune (via skolen, sagsbehandler, sundhedsplejerske) søges om fritidspas der gælder for et kalenderår ad gangen. Fritidspasset skal afleveres til klubben.

Læs mere om dette på Morsø Ungdomsskoles hjemmeside her.

Er du allerede medlem

Når du er oprettet som medlem, skal du huske at rette i dine oplysninger, hvis der sker ændringer.

Klubbens medlemsregister bliver automatisk opdateret med de oplysninger, du indtaster. Medlemsregisteret indeholder oplysning om navn, adresse, fødselsdato, telefonnr. og e-mail.

Ændringer til dine personlige medlemsoplysninger skal foretages på DBU's hjemmeside via dette link: https://mit.dbu.dk/ (åbner i nyt vindue). Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som du fik i din velkomstmail. Har du glemt dine koder, så tryk på "Glemt adgangskode?", og du vil få dem tilsendt i en mail.

Når du er logget ind, trykker du på menupunktet "Mine oplysninger", hvor du har mulighed for at rette i dine medlemsoplysninger.

Det er vigtigt, at dine oplysningerne altid er korrekte, da de bruges af klubben til udsendelse af kontingent, og til at udsende information fra klubbens bestyrelse, holdledere og trænere.

For at holdledere og trænere skal kunne sende beskeder til dig, er det ligeledes vigtigt, at du har sat kryds i "Ja tak, jeg vil gerne modtage SMS'er og E-mails fra klubben".

 

Indmeldelse

Når du skal indmelde dig, så find den rette afdeling i skemaerne nedenfor og tryk på "Indmeldelse i afdelingen". Følg herefter vejledningen på skærmen. Når din indmeldelse er registreret og godkendt, modtager du en velkomstmail. Der kan gå et par dage.

Ved indmeldelse betales det første kontingent via online betaling med kort. Derefter trækkes betalingen automatisk indtil i melder jer ud.

For at spille fodbold i MorsØ FC skal man først indmeldes (gælder nye spillere) og derefter betale kontingent. Nye spillere kan selvfølgelig træne med et par gange inden man indmelder sig i klubben. Kontingentbetalingen i MorsØ FC inkluderer et personligt spillersæt, dette gælder spillere i årgang U5 til U16. Derudover også spillere tilmeldt U.H. Fodbold.

Man modtager 1 sæt årligt, det bestilles hvert år til sommerferien hvor der arrangeres bestillingsdage i klubhuset. Er man ikke indmeldt eller har betalt sit kontingent, er spilleren ikke spilleberettiget i MorsØ FC, og træneren får besked om ikke at udtage spilleren til kamp, før betaling af kontingent er sket.

Når man er indmeldt og har betalt 1. gang vil efterfølgende opkrævninger af kontingent blive udsendt pr. mail med link til DIBS betalingsside. Der kan betales med Visa/Dankort og Mastercard. Oplysninger er krypteret gennem DIBS og er derfor sikker at bruge. HUSK at læse betingelserne nederst på betalingssiden.

Luk