Menu

FC Thy Piger

Klubsamarbejde mellem
FC THY Piger og Morsø FC piger

I Morsø FC, har vi en målsætning om, at vi fremover vil arbejde mere for pigefodbolden. Vi vil i Morsø FC gerne giver pigerne større muligheder for, at udvikle sig fodboldmæssigt og få relationer på tværs af årgangene, samt fremadrettet gøre en indsats for at holde på egne spillere i de ældste årgange og på sigt få en større damesenior afdeling.


Morsø FC har fået mulighed for, at indgå en aftale om klubsamarbejde med FC THY Piger. Denne aftale er underskrevet og gældende fra 01.01.2018.  Med denne aftale, håber vi, at komme nærmere vores overnævnte målsætning.

Morsø FC  er i forbindelse med aftalen, udnævnt til at være kompetence center, med ansvar for Mors og Sallings pigefodbold. Dette vil sige, at vi som klub har ansvaret for, at invitere klubber i vores nærhed, til at deltage i tiltag, foranlediget og styret af FC THY Piger`s trænere og ledere. Ydermere giver samarbejdsaftalen vore pigespillere og trænere helt unikke muligheder, for at deltage i forskellige tiltag, samt træne med  og blive trænet af licenstrænere og dermed lære bl.a. Technica og få kompetencetræning på egne baner.

Morsø FC`s pigeafdeling forventer sig meget af dette samarbejde og håber at vi sammen, kan få vores, i forvejen, meget dygtige pigespillere endnu længere.

På vegne af Morsø FC

Suna Kristensen

Luk