Menu

Morsø Multipark

En sammenslutning af fodbolden i FLUIF og NIF har været på tale i mange år. Det er nu på vej til at blive en realitet med stiftelsen af MorsØ FC i efteråret 2015.

Det har været en spændende og lærerig proces for alle involverede, at danne den nye klub på papiret – nu kommer arbejdet med at få lavet de nye fysiske rammer til klubben.

Planen har, under hele forløbet, været at de to fodboldklubber flytter fra deres respektive hjemmebaner i Lødderup og på Ørodde i Nykøbing, til området ved Dueholm Mark ved uddannelsesinstitutionerne - området kaldet MorsØ Multipark. MorsØ FC bliver bare en af forhåbentlig mange foreninger, der bliver tilknyttet området. Andre har allerede vist stor interesse.

På området ligger Kunststofbanen, som både FLUIF og NIF har haft stor glæde af siden etableringen i 2013. Mulighederne for udnyttelsen af banen, bliver kun endnu større, når vi får vores daglige gang i området.

Men én kunststofbane gør det ikke alene. Vi har brug for mere plads og flere baner at spille på, hvis vi skal have mulighed for at
være der med vores ca. 500 aktive fodboldspillere.

Derfor har vi nu søsat den største frivillige indsamlingsevent i Nykøbing og omegn i nyere tid. Vi besøger både erhvervsdrivende og private borgere i løbet af 2016.

Læs mere om projektet og dine muligheder for at støtte i prospektet herunder.

Sponsorprospekt Morsø Multipark

Morsø Multipark Indsamling

Luk