Menu

Frivillig I MorsØ FC

Giv en time – så vi er sammen om at skabe en god klub...

I MorsØ FC har vi et stort ønske om at udvikle den forening og klub, som du og omkring 500 andre er en del af. Det skal vi gøre i fællesskab, for det er fællesskabet, der skal løfte sammenholdet til glæde for os alle både i klubben og i byen, vi bor i.

Derfor har vi taget et initiativ, som aviser, Radioavisen, podcasts og diverse net udgivelser har fortalt om, og som også DGI og DBU er meget interesseret i. Initiativet er, at vi fremover vil have, at alle klubbens familier skal være villige til at give minimum en times arbejde pr. sæson. Det kan være med alt fra at bære mål ud på banerne, sælge kaffe fra en kaffevogn, bemande et dommerbord, grille pølser til fester, vedligeholde medlemsregistret og massevis af andre opgaver. Det er nemme opgaver, men hjælpen med at løse dem betyder alt for vores klub og fællesskabet. For det vil give os minimum 500 timers hjælp, som vil betyde SÅ meget for klubben, for dig, for byen og for os alle sammen.

Vi kan ændre kulturen sammen
Vores håb er, at du og din familie vil se det som en oplagt og positiv mulighed for, at vi sammen viser vejen og er et forbillede for det pressede foreningsliv i Danmark. Vi tror på, at vi i MorsØ FC sammen med alle vores medlemmer og jeres familier kan vise, at der ikke skal mere til end en ganske lille indsats fra alle, før fællesskabet styrkes.

Vi har nemlig et socialt ansvar som klub, og det ansvar er vi yderst opmærksomme på. I bund og grund er det dét ansvar, vi forsøger at løfte med dette tiltag. Vi skal sikre, at vores børn og unge får en fantastisk opvækst med fodbolden, og at der også er et tilbud og en lyst til at nyde sammenholdet, når man bliver seniormedlem.

 

Vi mangler hjælp til store og små opgaver
Vores trænerstab på 70 frivillige løfter allerede en stor del af opgaven og tilbringer rigtig mange timer på og uden for banen for at få alt dette til at spille.

Men der er stadig mange andre opgaver, små som store, der skal løses, for at klubben kan hænge sammen og være et attraktivt sted være: Arbejde med vores IT-Systemer, medlems- og trænerregistrering, sponsorsøgning, grafisk design, skilte, økonomi og net, der skal sættes i målet, før vi kan stille hold. Det er alt dette som vi har brug for hjælp til.

Derfor har vi i MorsØ FC besluttet at få alle med på holdet. Vi sætter fællesskabet øverst så endnu flere kan få glæde af holdånden og det sammenhold, vi har.

Vi er sikre på, at dette tiltag vil gavne langt ud over fodboldbanen og ud i vores by, og at fx byens erhvervsliv vil være stolte af, at de kan tilbyde deres medarbejdere et attraktivt sted at bo med et forbilledligt foreningsliv.

 

Kærlig hilsen Bestyrelsen MorsØ FC

Luk